Цитамини — България
Телефон за информация

0877-12-56-69

Цитамини — България Пишете ни

За цитамините

Години проучвания от руски учени (ВМА, Институт по Биорегулация и геронтология,РАМН), базирани на теорията на пептидната биорегулация е бил разработен нов клас средства - Цитамини®, които съдържат регулаторни пептиди.

Биорегулация — научна дисциплина, която изучава молекулярните и клетъчните механизми, които управляват хомеостазата, позволявайки да възстановяват физиологичните функции на организма, дават възможност за успешна профилактика и лечение на различни заболявания с помоща на приемането на комплекси - органо-специфични белтъчни структури.

ПЕПТИДИ — вещества, които регулират вътреклетъчните процеси и осигуряват нормалното функциониране на органите и тъканите. В същността си пептидите са белтъчни съединение от няколко аминокиселини. Всички пептиди имат специализация, т.е. за всеки орган е подходящ само конкретен пептид: сърце – пептиди за сърцето, черния дроб - чернодробни пептиди и др.

Цитамини — България

Липсата на пептиди (с възрастта или в резултат на негативните фактори) ускорява влошаването и износването на тъканите, стареене и болести.

Цитамини - това са пептидни биорегулатори от натурален произход, които нормализират, подпомагат и поддържат работата на човешките органи и системи, повишават устойчивостта на организма към неблагоприятните фактори, което помага за поддържане на здравето, красотата и активността в продължение на много години.

Цитамини - по уникална призводственна технология са, извлечени от органите и тъканите на здрави животни и представляват комплекс от белтъчини (пептиди) и нуклеинови киселини, включващи физиологични концентрации на минерали, микроелементи и витамини в лесно усвояема форма.

Рецепти за здраве

Прочети рецептите

В този раздел са представени препоръки, как да поддържате здрави различните системи във Вашия организъм.

Цитамин на сезона

Тимусамин

Препоръчва се в студените зимни дни с цел за повишаване на защитните сили на организма и профилактика при простудно-вирусни заболявания